8 april 2022 by admin

Je kunt klaarkomen uitstellen – lees enkele tips

Het is nu niet bepaald een onderwerp wat je tijdens een verjaardag bespreekt, maar toch is het een probleem waar veel mannen mee zitten; ze komen te snel klaar.

Nu is het natuurlijk subjectief wat “te snel” is, maar iedereen heeft daar zo zijn eigen invulling voor. Of je het nu 30 seconden of 30 minuten kunt volhouden in de slaapkamer, er zijn manieren om snel klaarkomen uit te stellen. In dit artikel lees je daar meer over.

Is het fysiek of mentaal?

Heb je er wel eens over nagedacht of jouw probleem van het niet lang vol kunnen houden in de slaapkamer fysiek of mentaal is? In dit artikel bespreken we enkele technieken waarbij we het fysieke stukje een beetje kunnen helpen. Maar het kan ook mentaal zijn. Sommige mannen zijn zo opgewonden over een vrouw, dat ze het simpelweg niet lang volhouden.

Voor het mentale stukje bespreken we in dit artikel geen technieken, maar we kunnen ons wel op het fysieke richten. Laten we daar eens mee beginnen.

Voel je het aankomen? Span dan deze spier aan

Wanneer je het bed deelt met een vrouw en jullie zijn bezig met de daad, dan kun je het natuurlijk al even voelen aankomen dat je bijna gaat klaarkomen. Op dat moment is het belangrijk om de PC spier aan te spannen. Als je niet weet wat deze spier is, ben je niet de enigste. Dit is de spier die je aanspant als je tijdens het plassen opeens te boel moet afknijpen. Die spier heet de PC spier. En deze spier is belangrijk tijdens het uitstellen van het orgasme van de man.

Je kunt deze spier ook wat vaker gaat trainen, je kunt dat gewoon gedurende de dag doen. Bijvoorbeeld als je in de auto zit. Door deze spier wat vaker te trainen, krijg je er steeds meer controle over. Ook tijdens het masturberen is het aan te raden om te oefenen met het uitstellen van het orgasme. Zo weet je wat je doet als je eenmaal in de slaapkamer bent gekomen met je vrouw of vriendin.